|
תקצירים בעברית עם הפניות לחומר מקורי מעיתונות מקצועית, יצרני תוכנה ואנליסטים - בתחום ניהול זהויות. |
|
"[פרולינק] יודעים לנתח נושאים בראייה מערכתית ויחד עם זאת לרדת לפרטים הקטנים המרכיבים את התמונה הגדולה...מומחים בתחומם " (אוניברסיטת בר אילן)
"מקצועיות ואמינות רבה, שתודות לה כל ההבטים השונים בפרוייקט: תשתיות, אבטחת מידע בניית תהליכים ושדרוג לגרסאות חדשות מבוצעים בהצלחה רבה ובזמן" (מנורה-מבטחים)
"מדובר ביחסים מוצלחים ביותר. ...שביעות רצון רבה מאיכות השירות והמקצוענות בעבודה מול פרולינק " (אוניברסיטת תל אביב)
"פרויקטים מוצלחים מאד של תשתית ניהול הזהויות (IDM) והזדהות יחידה (SSO). [האנשים בפרולינק] מקצועיים, מהימנים ונעים לעבוד איתם" (אוניברסיטת חיפה)
"ספק שירות שמגלה אכפתיות ומעורבות בפרויקטים. מדובר בשירות ומקצועיות שהם מעל ומעבר" (מכון וייצמן למדע)
"פתרונות מאוד אמינים, עם הרבה מחשבה, תכנון וביצוע מדוקדקים" (רד תקשורת מחשבים)
"זכינו לשירות מעולה, איכות ללא פשרות, יצירתיות וגמישות" (המכללה האקדמית להנדסה, ירושלים)