#zerotrust או אפס אמון – מה זה בעצם אומר?

בקצרה? העובדה שהמשתמשים שלך עוברים אימות בכניסה למערכות, ושיש לך חומות אש – אינם מונעים סיכוני אבטחה. שאל כל ארגון שנפרץ.

איומי סייבר הם אתגר ראשון במעלה לארגונים כיום. פריצות למסדי נתונים כבר מזמן לא מהוות סיכון רק בקרב ארגונים גדולים. עסקים בינוניים וקטנים מתמודדים עם ניסיונות פריצה, גניבת נתונים והשתלטות על פלטפורמות דיגיטליות מדי יום בכל רחבי העולם. מדיניות אפס אמון מכתיבה אימות מתמשך של זהות המשתמש לאורך כל זמן פעולתו, גם אחרי כניסתו למרחב מערכות המידע ומסייעת לארגונים לתכנן אסטרטגיית אבטחה מקיפה ואמינה מתמיד.

פרולינק, המתמחה במתן פתרונות ניהול זהויות ואפס אמון, דוגלת בצמצום רמות ההרשאה של כל משתמש באשר הוא, למינימום ההכרחי הנדרש מזהותו.

אפס אמון במי?

מדיניות אפס אמון היא מערכת כללים ועקרונות המחייבת את כל המשתמשים בסביבות דיגיטליות ברשת הארגון ומחוצה לה. במסגרת מדיניות זו, זהויות המשמשים מאומתות באופן רציף ואמינות המשתמש נבחנת ללא הרף. המדיניות למעשה תופסת כל כניסה למערכת כאיום פוטנציאלי ומיישמת כלי אימות מתקדמים שיבטיחו שרק מי שאמור לגשת לנתונים, אכן יקבל גישה.

גישה זו מתאימה יותר לאתגרי #סייבר מודרניים המאיימים על עסקים כמו ניצול פרצות אבטחה בעבודה מרחוק, שימוש בסביבות ענן ותוכנות כופר.

רוצה שנלווה את הארגון שלך ונסייע גם לכם לשמור על המשאבים שלכם על הצד הטוב ביותר?

אנו מזמינים אותך לפנות אלינו עוד היום ונחזור אליך בהקדם.

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן